-->

Modalitati de plata

Pentru a putea alege varianta cea mai convenabila, Bell’Agio Casa va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
 

Plata in numerar:

Plata cu numerar se face in lei, integral doar la ridicarea produselor din magazinele Bell’Agio Casa.
In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului si a serviciilor se face inainte de trimiterea coletului catre CLIENT. Plata se va face direct in conturile SOCIETATII, pe baza facturii intocmite in urma COMENZII ferme. SOCIETATEA atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre SOCIETATE sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare.
 

Plata folosind cardul la ridicarea produselor din magazinele Bell’Agio Casa:

La ridicarea produselor din magazinele Bell’Agio Casa, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard prin intermediul terminalului POS existent.
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card si cu cea de pe actul de identitate.
 

Ordin de plata:

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii emise de SOCIETATE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

In toate cazurile expuse mai sus, livrarea marfii se face doar dupa confirmarea platii.
Dupa trimiterea comenzii veti primi un email de confirmare care atesta intrarea comenzii dvs. in baza de data a BELL’AGIO CASA. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un operator BELL’AGIO CASA pentru stabilirea detaliilor legate de plata si livrarea comenzii.Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro