-->

Tom's Company

 

„With its objects, Tom's Company wants to provide beauty and a feeling of harmony and peace, whether in your home, at your workplace, or anywhere where they are sought and needed.”

 

Compania a fost fondata in anul 1988 de catre Thomas Hoffman si Arno Muller si cuprinde in mod particular colectii de accesorii, ornamente si mobilier  reusind sa se impuna pe piata din Germania intr-o perioada foarte scurta de timp. Incepand cu anul 2002, creatiile Tom’s Drag se bucura de o recunoastere internationala si bucura oamenii din intreaga lume. Creativitatea nu are limite, reusind sa fie surprinsa in fiecare dintre creatiile sale. Tom Hoffman a construit o excentrica lume artistica plina de oameni si animale inconjurati de obiecte la fel de nebunesti.


Colectiile sale aduna obiecte si creaturi amuzante, pline de farmec si originalitate, si de cele mai multe ori provocatoare, ce au in comun un singur lucru: cu totii incalca regulile cotidiene. Fiecare obiect este lucrat manual, imbogatit cu multe detalii, ce are propria personalitate si cel mai important lucru, ne plac pentru „ the good mood they carry with them".

Personajele din colectia Drag (definit in literatura americana prin barbatul caruia ii place sa imbrace haine de femei, plin de energie, care sarbatoreste fiecare moment al vietii inainte de orice), nu te pot lasa indiferent: iti plac sau le urasti. Primele personaje au fost create dupa tragedia din septembrie 2011, din dorinta creatorului de a-si face prietenii si familia sa rada.

 

www.tomscompany.com/engCompany.html


 

VEZI PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE DE LA ACEST BRAND


 

Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro