-->

Seltmann

Istoria Grupului SELTMANN WEIDEN a pornit in anul 1910, cand Christian Seltmann a infiintat compania in Weiden , un mic oras din Bavaria, la 120 de mile de Munich. La inceput, scopul companiei SELTMANN WEIDEN era sa produca portelan hard-paste la preturi rezonabile in design-ul actual al formelor si decoratiunilor. Varietatea produselor in acesti primi ani a inclus portelan pentru vanzare si o gama larga de cadouri.
 

Abia dupa 10 ani de la infiintarea sa, in 1920, SELTMANN WEIDEN a inceput sa produca portelan, fabricat special pentru a servi nevoile deosebite ale industriei catering-ului. Dupa mai mult de 80 de ani, SELTMANN WEIDEN a devenit o companie experta in aceasta afacere.
 

Inca din prima zi, Grupul SELTMANN WEIDEN a produs portelanul exclusiv in Germania, oferind clientului avantaje unice. Combinand aproape 100 de ani de experienta cu cele mai moderne metode de fabricare si cele mai stricte verificari ale calitatii, grupul SELTMANN WEIDEN asigura produse satisfacatoare, si durabile.

 

www.seltmann-weiden.com


 

VEZI PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE DE LA ACEST BRAND


 

Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro