-->

Nobilis

NOBILIS: adjectiv latin, pentru nobil, distins, de bun-gust.
 

Acesta este numele pe care fondatorul companiei, Adolphe Halard, l-a ales in 1928 pentru boutique-ul sau deschis in cartierul chic parizian, Sain Germain des Pres. Inconjurat de artisti faimosi, el a creat o colectie de tapete ce exprimau sensibilitatea celor printre care traia, astfel s-a nascut spiritul Nobilis.
 

Astazi, Nobilis si-a dezvoltat o noua vitalitate si forta. Colectia a progresat substantial, cuprinzand materiale, tapete, ornamente, covoare si mobila, pentru a captura esenta vietii orasului cu utilizarea sofisticata a materialelor luxoase, ca matase, moire si damasc, sau pentru a exprima o imagine contemporana a casei de la tara, cu un amestec mai relaxat a materialelor naturale sau nuante puternice in textile si carpete.
 

Compania Nobilis este foarte mandra de diversitatea sa, acest fapt fiind rezultat din cautarea constanta in intreaga lume a unor noi materiale si idei, din cumpararea operelor de arta a unor artisti si din interpretarea unor documente originale. In fiecare an, aceste colectii minunate sunt prezentate in intreaga lume, in ele fiind reflectata esenta "joie de vivre" a francezilor.

 

www.nobilis.fr


 

VEZI PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE DE LA ACEST BRAND


 

Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro