-->

H.Studio

 

Compania H Studio depune toate eforturile pentru a gasi idei, directii originale si stiluri deosebite. Fondata in anul 1991 de catre artistul Shlomi Haziza, H Studio aduce design-ului o abordare unica si contemporana, prin dezvoltarea si descoperirea de noi tehnici, crearea de modele personalizate conform cerintelor clientilor pentru realizarea manuala, in studio-ul din Los Angeles, a unor piese cu adevarat exceptionale.

Materialele folosite sunt extrem de variate si includ metalul, lemnul, piatra si multe altele. Mai mult, indemanarea exceptionala, competentele si inovatia in lucrul cu acrilul, sunt cele care fac diferenta si transforma compania intr-un lider in arta si design de mobilier din acril.

Specialitatea companiei este realizarea de modele personalizate. Personalul companiei are la dispozitie o multitudine de tehnici de productie pe care le pune in slujba clientului pentru realizarea de modele supradimensionate pentru utilizarea in interior sau in aer liber, mobilier personalizat, si chiar articole pentru cadouri, premii si accesorii. In portofoliu gasim proiecte ce includ diverse instalatii pentru restaurante, hoteluri, scoli sau muzee, totul de la articole de retail pana la sculpturi, mobilier pentru exterior pentru o gama larga de clienti precum celebritati si branduri nationale.

Colectia H Studio a inceput cu sculpturile artistului si fondatorului, Shlomi Haziza. De-a lungul anilor, asa cum era de asteptat, aceasta  a crescut prin includerea unor produse precum piedestaluri, mobilier, articole de iluminat, sculpturi pentru pereti, etc.

www.haziza.com


 

VEZI PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE DE LA ACEST BRAND


 

Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro