-->

Global Views

 

Global Views este o companie, cu sediul in Dallas, ce are ca obiect de activitate furnizarea de articole fashion de mobilier, articole decorative si corpuri de iluminat, al caror design este conceput de catre expertii companiei, iar obiectele sunt realizate de mestesugari din intreaga lume. Furnizarea de mobilier de inalta calitate si design unic, au facut ca in anul 2007 compania Global Views sa fie castigatoarea premiului  Arts Award.

Multe dintre produsele Global Views, s-au bucurat de numeroase aparitii in reviste de specialittae americane precum Elle Decor sau House Beautiful si in renumite show-uri TV- The Apprentice, HBO Golden Globes, SAG Party sau Extreme Makeover Home Edition.

Global Views isi caracterizeaza produsele ca fiind „bijuterii unice”, menite sa creeze interioare deosebite prin detaliile rafinate si maiestria realizarii. Datorita influentelor contemporane, moderne, eclectice si traditionale, toate piesle sunt caracterizate de diverse elemente ce asigura atat functionalitate cat si aspectul vizual. Fiecare piesa, si aici vorbim de la obiecte mobilier la articole decorative sau de la corpuri de iluminat la articole pentru depozitare, este realizata cu materiale de inalta calitate precum lemn natural, foita de aur sau suprafete din granit.

 

Daca sunteti pasionati si doriti sa va decorati casa intr-o maniera moderna si deosebita, atunci puteti apela cu incredere la produsele Global Views care va vor taia, pur si simplu respiratia!

www.globalviews.com


 

VEZI PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE DE LA ACEST BRAND


 

Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro