-->

Genevieve Lethu

In 1972, Genevieve Lethu revolutioneaza lumea de arta a mesei, inventand o serie de produse necesare in cadrul amenajarii unei mese, de la pregatirea mancarii pana la dining.
 

Colectiile creative si produsele autentice sunt cele ce ajuta la creerea imaginii brand-ului, alaturi de o "placere" constanta ce seduce clientii din intreaga lume, acestia devenind din ce in ce mai fideli. Cu o explorare cat mai efervescenta a stilului si cu inovatiile in continua evolutie, gama de produse este in permanenta schimbare.
 

In 35 de ani de schimbari, succesiuni, moda, dorinte si clienti, Genevieve Lethu a evoluat, s-a adaptat, a creat si a calatorit de-a lungul timpului, de la bucatarie la arta mesei si de la evenimente la nunti.
 

La fiecare 6 luni, asemeni unui ritual, culturile ce au influentat gamele de produse in trecut, relationeaza cu noile colectii Genevieve Lethu, acestea fiind inspirate de tendintele de astazi. Actorii sunt, serviciile pentru cina, obiectele din sticla, tacamurile, produsele textile, accesoriile de bucatarie, atat profesionale cat si inteligente, dar si decoratiuni, diverse dispozitive si mobilier de bucatarie.

 

www.genevievelethu.com


 

VEZI PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE DE LA ACEST BRAND


 

Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro