-->

DK Home

 

DK Home este o companie fondata in anul 1993, cu sediul in Olanda ce exporta decoratiuni interioare in peste 92 de tari. Fiecare produs are un finisaj natural, realizat din materiale furnizate de catre natura (de exemplu, scoici, perle sau coaja de ou). Mestesugari isi cunosc bine meseria, stiu unde sa gaseasca aceste materiale, si cel mai important, au capacitatea de a le incorpora in produse intr-o maniera extrem de abila. Precizia, perseverenta si atentia acordata detaliilor sunt unice. Acest nivel de maiestrie face ca fiecare produs sa fie unul de lux.

Materialele traditionale, precum coaja de ou sau incrustatiile din perla sunt cele mai folosite. Maiestria, realizata prin lucrul manual, este un semn distinctiv pentru toate produsele DK Home. Ceea ce este realizat prin mijloacele mecanice de productie, este mai apoi adus in stadiul de perfectiune  prin atingerea si amprenta personala a artizanilor. Nu exista doua obiecte artizanale identice- pot aparea variatii de marime sau culoare.

Coaja de ou, unul dintre cele mai fragile materiale este mixata cu unul dintre cele mai rezistente produse, lacul. Amestecul celor doua materiale, sub mana mesterilor producatori creeaza produse din lac deosebite. Mother-of –pearls este o substanta irizata, ce se formeaza in stratul interior al unor anumite scoici. Molustele au o carcasa extrem de rezistenta. Lucrul cu acestea presupune indemanare, rabdare si dedicare. Pielea pisicii de mare -  un material extrem de durabil, cu multe modele- se foloseste in arta  decorativa. Pielea este uscata, tabacita si lustruita inainte de a fi aplicata pe mobilier sau alte obiecte. De asemenea, un procedeu extrem de cunoscut este cel al aplicarii  de foita de aur sau argint pe produsele din lac si nu numai, cunoscuta sub numele de aurire. 

www.dkhome.com


 

VEZI PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE DE LA ACEST BRAND


 

Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro