-->

Creative Bath

 

De mai bine de 35 ani, compania Creative Bath este lider pe piata de design si productie a accesoriilor de baie. Punand tot timpul pe prim plan bunul gust si designul inovativ si contemporan, intreaga linie de produse si-a castigat un renume in acest domeniu.

Fondata in anul 1973 de catre Mathias Meinzinger, un imigrant din Ungaria ce a venit in Statele Unite ale Americii in anul 1956 (inca este la conducerea companiei, filozofia si viziunea sa fiind fundatia companiei) si partenerul sau Guenther Bartsch, compania este o poveste in sine; visul american a putut fi implinit doar prin vechile valori, cumpatare si munca grea. Povestea a inceput cu proverbiala suma de doar 10000$, doi angajati si viziunea fondatorului sau. Astazi compania are o forta de munca de aproape 500 persoane si milioane dolari incasari.

Colectia de produse este compusa din linii de baie si accesori, cuprinzand de asemenea si prosoape de baie si ceramica de baie. Justificat cu mandrie in trecut, spiritul antreprenorial este cel care conduce viziunea strategica a viitorului. Creative Bath este companie cu istorie bogata, o adevarata promisiune pentru viitor; o companie inspirata de imaginatie si condusa de design.

www.creativebath.com


 

VEZI PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE DE LA ACEST BRAND


 

Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro