-->

Century Furniture

We strive to make furniture of such impeccable quality that it brings joy not only to the people who own it, but also to the craftsmen who build it." - Harley F. Shuford, Sr.

 

Century Furniture este compania ce a creat  in ultimii 60 de ani cele mai premiate obiecte de mobilier pentru hoteluri, cluburi private sau case particulare. Mobilierul este potrivit spatiilor inalte, precum holuri, apartamente sau spatii exterioare conferindu-le valoare si excelenta in design. Mobila extraordinara, meticulozitatea lucrului, decorul deosebit si materialele de calitate sunt adevarate surse de inspiratie pentru designeri Century  Furniture.

 

Aceste cuvinte sunt un adevarat testament, in viziunea fondatorului Harley Ferguson Shuford, sub ale carui cuvinte si actiuni Century Furniture a evoluat, transformandu-se intr-unul dintre cele mai recunoscute nume din industria de mobilier, in prezent compania fiind condusa de a treia generatie din familie.

 

Inca de inceputuri, anul 1947 compania a depus toate eforturile pentru a deveni cel mai bun producator de mobilier din intreaga lume, realizand cu maiestrie mobilier de lux cu design impecabil si servicii de calitate pentru clientii sai propunandu-le infinite posibilitati si atentie nelimitata.

 

www.centuryfurniture.com


 

VEZI PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE DE LA ACEST BRAND


 





Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro