-->

Bernhardt

 

Istoria Bernhardt Furniture este o saga a oportunitatilor, in ciuda obstacolelor si a provocarilor (Marea Recesiune, incendii, cele doua razboaie) . Astazi aceasta mult incercata  companie este una dintre cele mai vechi afaceri de familie din America, ce recunoaste valoarea si perseverenta unui lucru bine facut.  Fondatorul John Mathias Bernhardt, pune bazele companiei in anul 1889 in Lenoir- Carolina de Nord, facand-o cunoscuta oamenilor de afaceri din imprejurimi si ajungand sa-si castige reputatia de producator de mobilier de inalta calitate, durabil cat si frumos. Incercarile si experienta lui J.M. Bernhardt au format caracterul acestuia, spiritul de pionerat si curajul facand parte din mostenirea companiei Bernhardt Furniture de astazi.  Cele patru generatii ale familiei Bernhardt au urmat exemplul acestuia,  plasand pe primul loc valori inalte precum perseverenta, loialitatea si responsabilitatea sociala.

De-a lungul timpului, compania s-a dezvoltat treptat, extinzandu-si linia de produse, amintim aici colectia Martha Stewart Furniture (anul 2001) sau faptul ca a fost aleasa de catre Institutul Smithsonian in anul 2006 pentru a realiza o colectie sub licenta acestuia. Toate aceste realizari au atras recunoasterea (prezenta in peste 51 tari) si castigarea unor premii prestigioase din partea expertilor din industria de profil si media.

Povestea Bernhardt continua. Este un mix perfect intre viziune, perseverenta si angajamentul de a nu face compromisuri. Scopul principal: anticiparea si satisfacerea nevoilor clientului, care asteapta cel mai bun mobilier pentru casa sau birou.

 

www.bernhardt.com


 

VEZI PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE DE LA ACEST BRAND


 

Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro