-->

Ballarini

Ballarini este un lider in segmentul de produse pentru gatit non-stick. Caracteristicile distinctive ale brand-ului reprezinta legaturile cu traditiile culinare italiene, si stilul inovator regasit in produsele sale.
 

Compania a fost intemeiata de Paolo Ballarini in 1889, la inceput ca magazin mestesugaresc specializat in fabricarea ustensilelor de metal. Pana in 1931, catalogul Ballarini cuprindea 2.000 de obiecte de tableware, ustensile si articole pentru gatit. In anii 1960, compania a luat decizia strategica de a se concentra pe fabricarea produselor pentru gatit non-stick.
 

Succesiv, ca raspuns la cererile diverselor piete, ce au privilegiat cresterea calitatii produselor, o noua tehnologie s-a adaugat ciclului deja cuprinzator de fabricare, pentru prelucrarea emailului lucios. Acest material reprezinta un invelis de o calitate superioara, foarte dur si durabil, pentru suprafata exterioara a tigailor. Astfel de produse sunt la mare cerere in magazinele din Germania si Franta, unde conceptul calitatii a devenit deja pentru client o parte din procesul de alegere a articolelor pentru gatit.

 

www.ballarini.com


 

VEZI PRODUSELE DISPONIBILE PE SITE DE LA ACEST BRAND


 

Copyright © 2012 - Bell`Agio Casa | www.bellagiocasa.ro